Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Ahmet Önal, Aşık Sedar-i Anma Sıla-i Rahim Birlik Beraberlik Kültür Şölenine katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Ahmet Önal, Aşık Sedar-i Anma Sıla-i Rahim Birlik Beraberlik Kültür Şölenine katıldı

Dulkadiroğulları Federasyonu Kırıkkale Dulkadiroğulları Derneği tarafından Aşık Sedar-i Anma Sıla-i Rahim Birlik Beraberlik Kültür Şöleni düzenlendi. Engelsiz Çınar Cafe’de düzenlenen şölene Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal’ın yanı sıra Kırıkkale İl Kültür Müdürü Neslihan Aktaş, Dulkadiroğulları Federasyonu Genel Başkanı Ümit Topal, Dulkadiroğulları Kırıkkale Derneği Başkanı M. Emin Erkoç ve çok sayıda davetli katıldı.

ANADOLU’NUN DÖRT BİR YANINDAN KIRIKKALE’YE AKIN ETTİLER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kurân-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda bir konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Ahmet Önal, “Anadolu’nun dört bir yanından Kırıkkale’ye gelen kıymetli dostlarımıza ‘hoş geldiniz’ diyorum. Benimde tanıdığım tanımaktan onur duyduğum çok kıymetli dostlarımla bir aradayız.

BEN SİZE BAKINCA ANADOLU’YU GÖRÜYORUM

Buradan bakınca Anadolu’yu görüyorum. Anadolu’nun mozaiğini görüyorum. Biliyorum ki burada Kahramanmaraş’tan gelen yurttaşlarımız var. Balıkesir, Kırşehir, Konya ve daha ismini sayamayacağım birçok yerden gelen yurttaşlarımız var. İşte bizim birliğimiz ve beraberliğimiz bu. Bizi bir araya getiren bizi bir arada tutan bu inancımız bu birlikteliğimiz birbirimize olan saygımız ve sevgimiz budur. Ben bundan onur ve gurur duyuyorum. Kırıkkale Belediyesi olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen ne varsa katkıda bulunmaya yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi. Program daha sonra Ustalar Topluluğunun konseri ile devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN