Kdz. Ereğli sahiline, insan eliyle verilen zararlar üzüyor

Kdz. Ereğli sahiline, insan eliyle verilen zararlar üzüyor

Kdz. Ereğli Belediyesi 19 Kasım felaketinde büyük zarar gören Ereğli sahilinde yaraları sarmaya devam ederken halkın ortak kullanım alanlarına insan eliyle verilen zararlar daha fazla üzüyor.

Geçtiğimiz yıl 19 Kasım’da yaşanan afette büyük zarar gören Türkiye’nin en güzel sahillerinden biri olan Kdz. Ereğli sahilini, belediye eskisinden daha güzel hale getirmek için büyük gayret gösterirken sahile insan eliyle verilen zararlar üzüntüye yol açıyor.

Çevre İl ve İlçelerden de ziyaretçi akınına uğrayan sahilde, son günlerde vandalların halkın ortak kullanım alanlarındaki banklara, aydınlatma lambalarına, futbol sahası tel örgülerine, oturaklara, banklara, kedi – köpek mama ve su kaplarına zarar verdikleri tespit edildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, afetin zararlarını ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışırken insan eliyle verilen bu zararlar daha fazla üzdü. Ereğli sahilinde dinlenen, huzur bulan, gezinti yapan, bu güzellikleri paylaşan halkımızın ortak kullanım alanlarına zarar veren kişilere karşı daha duyarlı olmaları gerekiyor.

Zabıta ekipleri, sahilde denetimlerini artırarak kamu malına zarar verenlere karşı mücadelesini sürdürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN