Karslılara trafik cezası şoku Meclis gündeminde

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Kars'ta günde ortalama 500 bin lira trafik cezası kesildiğini ve vatandaşların trafik cezaları nedeniyle araç kullanmaktan çekindiğini belirtti. Alp, bu durumu ele alarak Merkez Bankası Başkanına seslendi.

TBMM Genel Kurulunda konuşan CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars'taki trafik cezalarındaki artışa dikkat çekti. Alp, Kars'ta günlük kesilen trafik cezalarının ortalama 500 bin lira olduğunu ve esnafların gün içinde birden fazla kez ceza aldığını ifade etti. Alp, vatandaşların artan trafik cezaları nedeniyle araç kullanmaktan korkar hale geldiğini söyledi.

İnan Akgün Alp kimdir? Kaç yaşında, nereli? İnan Akgün Alp hayatı ve biyografisi! - HaberlerCHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp

'ARKA KAPIDAN DOLAR SATMAYIN'

Milletvekili Alp, konuşmasını Merkez Bankası Başkanına seslenerek sürdürdü:

"Buradan İçişleri Bakanına değil, Merkez Bankası Başkanına sesleniyorum: Kars'tan gelecek cezaya güvenerek arka kapıdan dolar satmasın." Alp, bu ifadeleriyle trafik cezalarının ekonomik etkilerine ve döviz piyasalarına olası yansımalarına dikkat çekti.

Alp'in bu çarpıcı açıklamaları, TBMM Genel Kurulunda dikkatleri Kars'taki trafik ceza politikalarına ve bu politikaların geniş çaplı ekonomik sonuçlarına çevirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN