Karnelerini almaya atla geldiler

Karnelerini almaya atla geldiler

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde cirit sporuyla uğraşan öğrenciler Emirhan Arık ile Enes Tokay, karnelerini almaya at üzerinde geldi. Arık, "Ehliyetim olmadığı için ben de atla geldim" dedi.

Bugün yurt genelinde ilk, orta ve lise derecelerinde son ders zili çaldı. Milyonlarca öğrenci eğitim-öğretim yılı boyunca verdiği emeklerinin göstergesi olan karnelerini aldı. Ancak Bayburt'ta karne almaya gelen iki öğrenci dikkat çekti.

'EHLİYETİM OLMADIĞI İÇİN ATLA GELDİM'

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler Emirhan Arık ile Enes Tokay, karnelerini almak için okula farklı bir şekilde geldi. Kop Atlı Spor Kulübünde cirit sporu yapan öğrenciler, bu yıl karnelerini at üzerine almayı tercih etti.

Arık, "Ehliyetim olmadığı için ben de atla geldim." diyerek duruma esprili bir dille yaklaştı.

9479016.jpg

'OKULLARINA DEVAM EDERKEN CİRİTİ YAŞATIYORLAR'

Öğrencilerini okul bahçesinde at üzerinde gören okulun Müdür Yardımcısı Arif Köprücü, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Köprücü, "Bu öğrencilerimiz genç cirit sporcularımız. İkisi de cirit sporuyla ilgileniyorlar. Okullarına devam ederken, bir taraftan da ata sporumuz ciriti yaşatıyorlar. Yolları, bahtları açık olsun." dedi.

Karnelerini alan öğrenciler ise, daha sonra okuldan atları üzerinde ayrıldılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN