Karasu’da denizde 4 kez hortum çıktı

Sakarya'nın Karasu ilçesi bugün adeta bir doğa filminin ortasında kaldı. Sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar denizde tam dört kez hortum oluştu. Kamerayla görüntülenen hortumlar kısa sürede kayboldu.

Sakarya'nın Karasu ilçesi, bugün beklenmedik bir doğa olayına sahne oldu. Sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar denizde tam dört kez hortum oluştu. Bu şaşırtıcı olay, vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

Hortumlar, kısa süreliğine ortaya çıkıp zararsız bir şekilde yok olsa da, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Neyse ki, herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Uzmanlar, bu tür olayların özellikle yaz aylarında sıcak ve nemli havalarda sıkça görülebileceğini belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN