Karadeniz’in en güzel tatil rotası! Valizini toplayan buraya koşuyor! Herkes keşke daha önce gelseydim diyor

Karadeniz’in en güzel tatil rotası! Valizini toplayan buraya koşuyor! Herkes keşke daha önce gelseydim diyor

Tatil denildiğinde herkesin aklına Ege ve Akdeniz kıyıları gelirken gözden kaçırılan bu güzellik herkese pişman ediyor. Hepinizin en güzel tatil rotası olarak biliniyor valizini toplayan soluğu burada alıyor. Görenler keşke daha önce gelseydim diyor.

Karadeniz'de yalnızca güzel plajları ile değil doğal güzellikleri ile de herkesi kendine hayran bırakıyor. Tatil denildiğinde çoğunlukla Ege ve Akdeniz gibi bölgeler tercih edilse de Karadeniz'in gözden kaçırılmış birçok farklı güzelliği bulunuyor. Bartın'ın eşsiz plajları tatilin yeni adresi olacak. İşte Karadeniz'in en güzel tatili rotası…

KARADENİZ'İN GİZLENMİŞ İNCİSİ

Amasra'ya 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve orman içinde 2.5 kilometre uzunluğunda muhteşem bir plajla karşı karşıya kalacaksınız. Birçok marketin ve restoranın bulunduğu İnkumu Plajı Bartın'ın en çok tercih edilen noktaları arasında yer alıyor. Denizden yüksekte yer alan kafeteryalarda bir şeyler yiyip içebilir Karadeniz'in eşsiz manzarasını seyredebilirsiniz.

inkumu-plaji.jpg

İnkumu Plajı'nın mavi bayrak statüsünde yer aldığını unutmamak gerekiyor. Plaja girişler tamamen ücretsiz olmakla birlikte araç yolunun da gayet düzgün olduğunu hatırlatalım. İncecik kumlarında güneşlenmenin tadına varabilirsiniz. İnkumu plajında taş görmekte neredeyse imkansız.

Sıcaklığı ne çok soğuk ne de çok sıcak olmakla birlikte güney kısmında hafif rüzgarlara denk gelmeniz durumunda çarşaf gibi bir görüntüyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Plajın hemen arkasında bulunan Bungalov evler, otel ve pansiyonlar yer alırken muhteşem konaklama imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN