Kapalı Pazaryeri Ve Yaşam Alanı

Kapalı Pazaryeri Ve Yaşam Alanı

Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza’nın talimatları doğrultusunda, Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı’nda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında hem esnafın hem de vatandaşların daha konforlu bir alışveriş deneyimi yaşayabilmesi için eksiklikler gideriliyor ve alan genelinde çeşitli iyileştirmeler yapılıyor.

Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı’nda yapılan çalışmalar arasında çatı izolasyonunun yenilenmesi, üst kattaki mescitlerin restorasyonu ve zeminin iyileştirilmesi gibi önemli çalışmalar yer alıyor. Çevre düzenlemeleri de hızla devam ederken, otopark alanlarıyla ilgili önlemler alınarak, araç trafiğinin daha düzenli hale getirilmesi hedefleniyor.

Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet alabilmesi için Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nı elden geçiriyoruz. Eksikliklerin giderilmesi ve bakımların yapılması ile, bu alanın uzun yıllar boyunca güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılmasını sağlayacağız” dedi.

Kapalı Pazaryeri, hem yazın sıcağından hem de kışın soğuğundan korunarak alışverişin keyifle yapılabildiği bir alan olarak, Bandırma halkına uzun yıllar hizmet verecek şekilde düzenleniyor.

Bandırma Belediyesi vatandaşların konforunu ve esnafın iş yapma koşullarını iyileştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürmeye ve şehirdeki tüm yaşam alanlarında vatandaşların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN