Kahramanmaraş'ta orman yangını

Kahramanmaraş'ta orman yangını

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangını, bölge halkını ve yetkilileri alarma geçirdi. Yangının söndürülmesi için bölgeye çok sayıda itfaiye, orman yangınıyla mücadele ekibi ve diğer ilgili birimler sevk edildi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi, Kürtül Mahallesi'nde bugün saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Necip Fazıl Kısakürek Tüneli mevkisindeki yangın, kısa sürede büyüyerek çevreye yayıldı.

Yangının fark edilmesiyle birlikte bölgeye Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, alevlere karşı yoğun bir mücadele başlattı.

Rüzgarın etkisiyle yangının hızla yayıldığı belirtilirken, ekiplerin yangını kontrol altına almak için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi. Bölgedeki vatandaşlar ise güvenli bölgelere tahliye edildi.

Yangının çıkış nedeni henüz kesinleşmezken, ilgili ekipler tarafından detaylı inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN