İzmirliler müjde, yüzde 50 indirimli ödeyeceksiniz! Cemil Tugay herkese duyurdu

İzmirliler müjde, yüzde 50 indirimli ödeyeceksiniz! Cemil Tugay herkese duyurdu

Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünde İzmirlilere ulaşımda büyük bir kolaylık sağlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, bayram coşkusunu paylaşmak ve kutlamalara katılımı artırmak amacıyla, toplu ulaşım tarifesinde önemli bir indirim yapma kararı aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için önemli bir karar aldı. Tüm toplu ulaşım araçlarında geçerli olacak yüzde 50 indirim uygulaması ile İzmirliler, bayramda ulaşımı daha ekonomik hale getirecek.

yeni-proje-001.jpg

YÜZDE 50 İNDİRİM MÜJDESİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), 29 Ekim'de geçerli olacak ulaşım tarifesinde yüzde 50 indirim yapılacağını duyurdu. Bu indirim, İzmirlilerin bayram kutlamalarına katılımlarını artırmak ve ulaşım maliyetlerini düşürmek amacıyla hayata geçirildi. 29 Ekim günü ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, İzmir Metro AŞ ve İzmir Tramvayı'nda geçerli olacak indirimle, vatandaşlar mevcut tarifelerin yarısı tutarında ödeme yapabilecek.

İZBAN ÜCRETSİZ OLACAK

Ayrıca, TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla işletilen İZBAN’ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı boyunca ücretsiz olacağı da açıklandı. Bu uygulama, İzmirlilerin bayram kutlamalarına daha rahat bir şekilde katılmalarını sağlayacak.

yeni-proje-1.jpg

CEMİL TUGAY’DAN DUYURU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bu indirim kararını duyurarak, “Cumhuriyet Bayramı’nda hep birlikte coşkuyla kutlayalım” ifadelerini kullandı. Tugay, vatandaşların bu özel günde ulaşımda yaşanacak avantajlardan yararlanmalarını teşvik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN