İzmirliler çok sevdi belediye bir tane daha yaptı! 70 bin kişilik nüfusa büyük fırsat: 3 çeşidi 90 liradan bugün hizmette

İzmirliler çok sevdi belediye bir tane daha yaptı! 70 bin kişilik nüfusa büyük fırsat: 3 çeşidi 90 liradan bugün hizmette

Bu hizmeti İzmirliler çok sevdi belediye bir tane daha yaptı. 70 bin kişilik ilçeye büyük hizmetin müjdesi gelirken, sağlıklı yemeklerin 3 çeşidi 90 liradan bugün hizmete başlayacak. İşte, İzmir’e müjde olan yeni kent lokantası…

Ayrancılar, Torbalı'nın büyüyen ve gelişen bir bölgesi olarak, bugün yeni bir kent lokantası ile tanışıyor. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in seçim öncesi vaatlerinden biri olan bu proje, bölge sakinlerine ekonomik ve sağlıklı yemek seçenekleri sunmayı amaçlıyor. Lokanta, sadece 90 liraya 4 çeşit yemeği misafirlerine sunacak.

DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

Ekonomik krizin derin etkilerinin hissedildiği günlerde, kent lokantası projesi özellikle dar gelirli vatandaşlar, emekliler ve öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlayacak. Uygun fiyatlı, sağlıklı ve sıcak yemeklerin sunulması, bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirildi. Lokantanın açılışı, bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

izmir-ayrancilara-kent-lokantasi-1.jpg

“HALKIMIZIN BU ZORLU DÖNEMDE YANINDA OLACAKTIR”

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, açılış öncesinde yaptığı açıklamada, “Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Ayrancılar’daki kent lokantası, halkımızın bu zorlu dönemde yanında olacaktır” dedi. Başkan Demir, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın önemine vurgu yaparak, bu tür projelerin artarak devam edeceğini belirtti.

izmir-ayrancilara-kent-lokantasi-2.jpg

Bu projeler, Torbalı’nın sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak öne çıkıyor. Başkan Demir, halkın desteğiyle bu tür hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Ayrancılar’daki kent lokantası, bölge halkına sunacağı ekonomik ve kaliteli yemek seçenekleriyle önemli bir destek noktası haline gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN