İzmir'i sağanak vurdu: Yol çöktü, binalar tahliye edildi

İzmir'de gece saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı ilçelerde yollar göle döndü. Binaların da duvarları çöktü. Binada ikamet edenler, güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi.

İzmir’de gece saatlerine başlayan ve öğle saatlerine kadar etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle Menderes’in Ahmetbeyli Mahallesi Maydonoz Koyunda, yol çöktü.

İstinat duvarı çöken bina tahliye edildi.

ekran-resmi-2024-09-11-13-55-43.png

İzmir'in Seferihisar ilçesinde saat 02.00 sıralarında başlayan ve şiddetini artırarak yağan sağanak ilçede yaşamı olumsuz etkiledi.

Yağış nedeniyle Çolak İbrahim Bey Mahallesi 95 Sokak'taki bir inşaatın istinat duvarı su baskını nedeniyle çöktü. İstinat duvarı çöken binada ikamet edenler, ekipler tarafından güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi.

ekran-resmi-2024-09-11-13-55-09.png

EVLER VE ARAÇLAR ZARAR GÖRDÜ

Sağanak nedeniyle zemin kattaki ev ve iş yerlerini de su bastı. Öte yandan, Menderes ilçesi Özdere Mahallesi 14 Evler Sahili'nde ise bir apartmanın istinat duvarı çöktü.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda 1 kamyon, 2 otomobil ve bazı evler de zarar gördü.

Çolak İbrahim Bey Mahalle Muhtarı Özkan Özdemir, "Yağış gece etkili oldu. Yaptığımız ilk incelemelerde istinat duvarının gece saat 02.00 sularında çöktüğünü düşünüyoruz. Yan binaları şimdilik boşaltmak durumunda kaldık. Yetkililerle istişare içinde çalışacağız. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN