İzmir'de korkunç kaza: Yolcu treni otomobile çarptı! Hayatını kaybedenler var

İzmir'de korkunç kaza: Yolcu treni otomobile çarptı! Hayatını kaybedenler var

İzmir’de TCDD'ye ait yolcu treninin hemzemin geçitte bir otomobile çarpması sonucu araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti.

İzmir’in Menemen ilçesinde bu sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen kazada, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treninin hemzemin geçitte bir otomobile çarpması sonucu üç kişi yaşamını yitirdi.

9701880.jpg

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine AFAD, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi.

9701881.jpg

SÜRÜCÜ, EŞİ VE ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan ilk incelemeler sonucu otomobilde bulunan sürücü Mehmet Akkurt ile yolcu konumundaki eşi Bediha Akkurt ve annesi Emine Akkurt'un hayatını kaybettiği belirlendi.

9701882.jpg

Kaza mahallinde ekiplerin koordineli çalışmaları sonucu, hayatını kaybeden üç kişi araç içerisinden çıkarıldı. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri, detaylı incelemeler yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

9701883.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN