İzmir’i yaz sağanağı vurdu! Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu

İzmir’i yaz sağanağı vurdu! Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu

İzmir'de son günlerde etkili olan gök gürültülü sağanaklar, yer yer şehrin cadde ve sokaklarında su birikintilerine yol açtı. Bu durum, özellikle trafikte ve yayaların hareketliliğinde zorluklara sebep oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından saat 18.00 civarında İzmir'de gök gürültülü sağanak başladı. Özellikle Konak ve Bayraklı gibi merkezi ilçelerde etkili olan yağışlar nedeniyle, birçok cadde ve sokak su birikintileriyle dolup taştı.

Yağışlar, özellikle İzmir'in merkezi noktalarında Konak ve Bayraklı gibi kent merkezindeki ilçelerde etkili oldu. Yağışın etkisiyle birçok cadde ve sokak su altında kaldı, araç sürücüleri ve yayalar güçlükle ilerledi. Bazı bölgelerde su birikintileri nedeniyle trafik akışı durma noktasına geldi.

9654367.jpg

9654369.jpg

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞIŞLAR GECE BOYUNCA DEVAM EDECEK

Kent genelindeki yağışın şiddeti zaman zaman artarak devam etti. Özellikle akşam saatlerinde yoğunlaşan yağmur, İzmir'in birçok noktasında su baskınlarına sebep oldu. İlçeler arasında farklılık gösteren yağış miktarı, yerel yönetimi harekete geçirdi.

9654369.jpg

Meteoroloji yetkilileri, yağışların gece boyunca da devam edeceğini ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Hava durumu raporlarına göre, önümüzdeki günlerde de benzer yağışlar bekleniyor. İzmir'de yaşayanlar, ani sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

9654372.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN