İtfaiye ekiplerinden anında müdahale

İtfaiye ekiplerinden anında müdahale

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Mihalgazi’de çıkan yangını büyümeden söndürdü. Ekipler Çukurbağ mevkiine sıçrayan yangında ilk müdahalenin ardından soğutma çalışmaları yaparak kısa sürede yangının büyümesinin önüne geçti.

Mihalgazi ilçesi Alpagut Mahallesi’nde seralık alanda yangın çıktı. Kısa sürede alevler ormanlık alana doğru sıçradı ve orman yangını başladı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Çukurbağ mevkiine doğru ilerleyen yangına anında müdahale etti.

Ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale için kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak yangının büyümesini önledi. Yapılan müdahale sonrası yangın kontrol altına alınıp soğutma çalışması gerçekleştirildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, hava sıcaklıklarının çok yüksek yaşandığı bu dönemde olası yangınlara karşı vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğini belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN