İstanbul'un denize sıfır sosyal tesisi! Bodrum'da lahmacuna Bin TL vermeyin: Sudan ucuza satılıyor

İstanbul'un denize sıfır sosyal tesisi! Bodrum'da lahmacuna Bin TL vermeyin: Sudan ucuza satılıyor

Son zamanlarda kafe ve restoranlarda artan fiyatlar gündem olurken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bu sosyal tesis gerek manzarasıyla gerek uygun fiyatıyla vatandaşı cezbetti. İşte, İstanbulluya nefes aldıracak o muhteşem tesis…

ESMAGÜL KOÇAK

Hayat pahalılığı her alanda kendini gösterirken kafe ve restoranlardaki menü fiyatları vatandaşın cebini epey zorluyor. Özellikle tatil sezonunun gelmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Bodrum’da bir lahmacunun fiyatı 1000 TL gibi rakamlara dayanmışken, dışarda vakit geçirmek isteyenler kendini belediyelere ait sosyal tesislere atıyor.

Bu alanda hizmetleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Beykoz Sahil Sosyal Tesisi ise vatandaşın gözdesi haline geldi. Öyle ki tesis hem deniz manzarasıyla hem de dışarıya göre oldukça cazip menüleriyle çok beğeniliyor.

beykoz-sahil-sosyal-tesisleri-1.jpg

İSTER PİKNİK YAPIN İSTER DENİZ MANZARASINDA YEMEK YİYİN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Beykoz Sahil Sosyal Tesisi vatandaşlara hem piknik yapma hem de uygun fiyatlı restoranda yemek yeme fırsatı sunuyor. Biraz temiz hava almak ve dışarda vakit geçirmek istiyorsanız siz de tesisin piknik alanlarında piknik yapabilir isterseniz de kafeterya ya da restoran kısmında denize karşı yemeğinizi yiyerek kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Manzarasıyla cezbeden Beykoz Sahil Sosyal Tesisi’nin yemekleri lezzetli olduğu kadar uygun fiyatlı da. Tesis menüsünden öne çıkan lezzetler ve fiyat listesi şöyle:

beykoz-sahil-sosyal-tesisleri-2.jpg

—Hamburger: 60 TL

—Köfte Izgara: 90 TL

—Pizza: 95 TL

—Patates Tava: 25 TL

—Sütlaç: 35 TL

—Yaş Pasta: 35 TL

—Çay: 6 TL

—Türk Kahvesi: 25 TL

Siz de şehrin kalabalığından uzaklaşıp denize karşı kafa dinlemek istiyorsanız ilk fırsatta Beykoz Sahil Sosyal Tesisi’ne giderek uygun fiyatlarla kendinizi dinlendirebileceğiniz güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN