İstanbul'un çürüyüp giden Osmanlı mirasıydı! İmamoğlu yeni halini paylaştı: İstanbullu oraya akın edecek

İstanbul'un çürüyüp giden Osmanlı mirasıydı! İmamoğlu  yeni halini paylaştı: İstanbullu oraya akın edecek

İstanbul'un çürüyüp giden Osmanlı mirasıydı, yeni halini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu paylaştı! İstanbullular oraya akın akın gidecek...

Yıllardır İstanbul'un unutulmuş köşelerinden biri olan, 300 yıllık Osmanlı mirası endüstri yapısı nihayet yeniden gün yüzüne çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, restorasyon sürecinin tamamlandığını ve yapının yeni halini gururla paylaştı. İstanbulluların büyük ilgi göstereceği bu tarihi alan, şehrin kültürel zenginliklerine yeniden kazandırıldı.

BAKIRKÖY BARUTHANESİ'NİN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜMÜ

Uzun yıllar boyunca kaderine terk edilen ve çürümeye yüz tutan Bakırköy Baruthanesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin titiz çalışmaları sayesinde adeta küllerinden doğdu. Osmanlı döneminden kalma bu önemli yapı, şimdi şehrin en gözde kültürel ve turistik noktalarından biri olmaya aday. Restorasyon süreciyle ilgili detayları ve bu tarihi yapının yeniden nasıl hayat bulduğunu öğrenmek için Ekrem İmamoğlu'nun YouTube kanalında paylaştığı videoyu izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN