İstanbul'un ardından şimdi de Ankara: Yürüyen merdivenlere sabotaj kamerada

İstanbul’un ardından şimdi de Ankara’da yürüyen merdiven ve asansörlere sabotajlar başladı. Mansur Yavaş, sabotaj görüntülerini paylaşarak, bu kişilere karşı yasal işlem başlatacaklarını açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi İstanbul’da metro istasyonlarındaki yürüyen merdiven ve yürüyen bantların kasıtlı olarak sabotajla durdurulduğu, güvenlik kameralarına yansımıştı. O dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), toplu taşıma üzerinden algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibinin başarısız gösterilmeye çalışıldığını dile getirmişti.

Aynı durum şimdi de Ankara'da yaşanmaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yürüyen merdiven ve asansörlere kasıtlı zarar veren kişilerin görüntülerini paylaşarak, bu kişilere karşı yasal işlem başlatacaklarını duyurdu.

Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada vatandaşları bilgilendirerek, "Değerli vatandaşlarım, Ankara genelindeki yürüyen merdivenlere ve asansörlere kasıtlı zarar veren kişiler hakkında yasal işlem başlatacağız. Kamuya hizmet eden bu araçları 7/24 gözetliyor ve mağduriyet yaşanmaması için kararlılıkla çalışıyoruz. Kamu malı gelecek nesillere mirasımızdır, hep birlikte sahip çıkacağız. Asansör ve yürüyen merdivenlerde herhangi bir arıza oluşması durumunda 0534 010 19 17 numaralı arıza hattını ya da Başkent 153’ü arayarak bize ulaşabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN