İstanbullular bedava gezecek! İETT, Metro, deniz taksileri... O tarihler arasında tek kuruş para ödemek yok

İstanbullular bedava gezecek! İETT, Metro, deniz taksileri... O tarihler arasında tek kuruş para ödemek yok

Milyonlarca İstanbulluya bedava toplu taşıma müjdesi geldi. İETT, Metro, deniz taksileri… O tarihler arasında herkes cebinden beş kuruş çıkmadan binecek. İşte detaylar…

Kurban Bayramı yaklaşırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB), kent genelinde alınan tedbirlere dair önemli açıklamalar geldi.

16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı süresince, belediye ekiplerinin 24 saat boyunca görev başında olacağı ve İstanbulluların bayramı rahat ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için çeşitli önlemlerin alındığı aktarıldı.

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

İBB tarafından yapılan açıklamaya göre, 16-19 Haziran tarihleri arasında kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullananlar, belediyeye ait olan tüm toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

istanbulda-bayramda-toplu-tasima-ucretsiz-mi.jpg

EK SEFERLER EKLENİYOR

Ayrıca İBB, bayram boyunca İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları tarafından gerek görüldüğü taktirde ek seferler düzenleneceğini de belirtti. Bu ek seferler, yolcu trafiğindeki yoğunluğun rahatlatılması ve vatandaşların beklemeden seyahatlerini sürdürebilmesi için planlanıyor. Aynı zamanda, İBB Deniz Taksileri de bayram boyunca 7/24 kesintisiz hizmet verecek. Böylece deniz ulaşımını kullananlar da seyahatlerini rahat ve sorunsuz bir şekilde tamamlayabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN