İstanbullu artık para hesabı yapmayacak! İmamoğlu yaptı, herkes kıskandı: Günde 4 kez bedava

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni bir uygulamaya başlanacağını duyurdu. Bu uygulama kapsamında İstanbullu vatandaşların artık para hesabı yapmasına gerek kalmayacak. Üstelik günde 4 defa bedava kullanılabilecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak binlerce İstanbulluya yeni bir müjde verdi. İstanbul'da yaşayan ve iş arayan vatandaşların daha rahat deneyimler sağlayabilmeleri için ücretsiz ulaşım uygulamasına başlanacağı duyuruldu.

yeni-proje-3-001.jpg

ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK

Ekrem İmamoğlu, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda “İş arayan vatandaşlara ücretsiz ulaşım uygulaması başladı. 3 ay süreyle günde 4 kullanım hakkına sahip olacaklar” ifadelerine yer verdi.

BAŞRUVU NASIL YAPILIYOR?

Bölgesel İstihdam Ofislerine başvurarak gereken şartları sağlayanlar İstanbulkart Mobil Uygulamasını kullanarak ücretsiz ulaşımdan faydalanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN