İstanbul'da sabah trafiği yoğunluğu

İstanbul'da sabah trafiği yoğunluğu

İstanbul'da okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Sabah erken saatlerde özellikle D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında yoğunluk yaşandı. Avrupa Yakası'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Mecidiyeköy, Çağlayan ve Cevizlibağ gibi bölgelerde trafik ağır ilerledi. Anadolu Yakası'nda ise Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nde benzer durumlar görüldü. İBB verilerine göre trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda %54, Anadolu Yakası'nda %69 seviyesine ulaştı.

İstanbul'da yaz tatilinin bitişi ve okulların açılmasıyla birlikte haftanın ikinci iş gününde trafik yoğunluğu gözlendi. Sabah erken saatlerde başlayan okul trafiği, şehrin Avrupa ve Anadolu yakalarında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında yoğunluğun artmasına neden oldu.

Avrupa Yakası'nda, Mecidiyeköy'den başlayarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar araçlar ağır ilerledi. Köprüyü geçen sürücüler, Zincirlikuyu’ya kadar da yoğun trafikle karşılaştı. Toplu taşıma kullananlar, özellikle Mecidiyeköy Metrobüs Durağı'nda yığılma oluşturdu. Çağlayan'dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne giden araçlar da yavaş ilerlerken, Beylikdüzü yönünde trafik daha akıcı seyretti. Ancak, metrobüs duraklarında yolcu yoğunluğu devam etti.

Beylikdüzü ve Bakırköy arasında da yoğunluk yaşandı. Mahmutbey Gişeleri civarında ise trafiğin rahat olduğu görüldü.

sgd4g4sdg4sd4.jpg

ANADOLU YAKASI'NDA TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 69'A ULAŞTI

Anadolu Yakası'nda, Kavacık mevkisinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Avrupa Yakası istikametine trafik yoğunluğu oluştu. Köprüye çıkan yollarda araçlar ağır ilerliyor.

Avrasya Tüneli Yenikapı yönüne doğru da yoğun bir trafik gözlenirken, D-100 kara yolunda Kartal-Kadıköy hattında yoğunluk arttı. Bostancı’da trafik yoğunluğuna bağlı olarak otobüs duraklarında da yığılmalar oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah saatlerinde kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 60’a çıktı. Avrupa Yakası’nda yüzde 54, Anadolu Yakası’nda ise yüzde 69 oranında yoğunluk ölçüldü.

Öte yandan, İstanbul Valiliği'nin kararı doğrultusunda dün, trafik yoğunluğu yaşanmaması için eğitim öğretimin 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılmasına karar verilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN