İstanbul'da metrobüs kullanacaklar dikkat! Boşu boşuna beklemeyin: O tarihlerde kapalı olacak

İstanbul'da metrobüs kullanacaklar dikkat! Boşu boşuna beklemeyin: O tarihlerde kapalı olacak

İstanbul’da metrobüs kullanacaklar dikkat. İBB tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında bazı metrobüs durakları o tarihlerde kapalı olacak. Duraklara gidip boşu boşuna beklemeyin…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Beyaz Yol çalışması kapsamında, bazı metrobüs durakları geçici olarak kullanıma kapatılacak. İBB'nin yaptığı açıklamaya göre, Avcılar’daki İBB Sosyal Tesisleri ile Yenibosna durağı arasında süren çalışmalarda, metrobüs hattında bazı duraklarda hizmet verilemeyecek.

CENNET MAHALLESİ DURAĞININ KAPATILMA TARİHİ

Beyaz Yol çalışmaları kapsamında, Cennet Mahallesi Durağı Beylikdüzü yönünde 24 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’den itibaren geçici olarak kapalı olacak. Zincirlikuyu yönündeki bu durak, çalışmanın ardından 26 Ağustos Pazartesi günü saat 06.00’da tekrar kullanıma açılacak.

istanbulda-kullanima-kapatilan-metrobus-duraklari-1.jpg

KÜÇÜKÇEKMECE DURAĞININ HİZMETE GERİ DÖNÜŞ TARİHİ

Küçükçekmece Durağı, Beylikdüzü yönünde yapılan çalışmalar nedeniyle 23 Ağustos Cuma günü kapatılmıştı. Ancak, bu durak 24 Ağustos Cumartesi günü saat 06.00’da yeniden hizmet vermeye başlayacak.

İBB'nin yürüttüğü Beyaz Yol çalışmaları, metrobüs hattında bazı aksamalara neden olacak. Yolcuların bu süre zarfında alternatif güzergahlar kullanmaları ve durakların geçici kapalı olduğu saatler konusunda bilgilendirilmeleri önem taşıyor.

Beyaz Yol çalışmaları İstanbul'un ulaşım altyapısını iyileştirmeyi hedefliyor. Metrobüs hattındaki bu tür çalışmalar, yolcuların seyahat planlarını etkileyeceğinden, kullanıcıların güncel durumu takip etmeleri öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN