İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı: Son anda ölümden kurtuldu

İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı: Son anda ölümden kurtuldu

İstanbul Avcılar'da motosikletli iki kişi, yan yana bulunan kuyumcu ve cep telefonu dükkanına silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sırasında kaldırımda yürüyen bir kişi, kendisini yere atarak kurşunlardan son anda kurtuldu.

İstanbul’un Avcılar ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde dün öğleden sonra meydana gelen silahlı saldırı, hem esnafı hem de mahalle sakinlerini tedirgin etti. Saat 16.00 sıralarında, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi motosikletle İstiklal Caddesi’ne gelerek, kuyumcu ve cep telefonu dükkanına silahlı saldırıda bulundu.

İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı: Canını son anda kurtardı - 2

İKİ İŞ YERİNE 7 MERMİ

Saldırının hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri, caddede güvenliği sağlamak için hızlı bir şekilde harekete geçti ve sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Yapılan incelemelerde, saldırganların her iki iş yerine toplam 7 mermi sıktığı tespit edildi.

İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı: Canını son anda kurtardı - 4

SANİYELERLE ÖLÜMDEN KURTULDU

Saldırı anı, olayın yaşandığı kuyumcu dükkanının güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletle sokağa gelen kasklı iki kişiden, arkada oturan şahsın silahla ateş açtığı anlar net bir şekilde görülüyor. O esnada telefonla konuşarak kaldırımda yürüyen bir kişi, saldırıyı fark ederek kendisini yere atıp ve son anda kurşunların hedefi olmaktan kurtuluyor. Bu kişi, saniyelerle ölümden kurtulmuş oldu.

İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı: Canını son anda kurtardı - 3

POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE

Olay yerinden hızla kaçan saldırganların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırının sebebi ve faillerin kimliği hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Güvenlik güçleri, saldırganların izini sürmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı: Canını son anda kurtardı - 6

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN