İstanbul'da estetik skandalı: İspanyol turist hayatını kaybetti

İstanbul'da estetik skandalı: İspanyol turist hayatını kaybetti

İspanya'dan İstanbul'a estetik operasyon için gelen 42 yaşındaki Perla Virginia Baez Garay, Şişli'deki özel bir hastanede geçirdiği cerrahi müdahale sonrasında hayatını kaybetti.

İstanbul'da estetik ameliyatı için gelen ve İspanyol vatandaşı olan 42 yaşındaki Perla Virginia Baez Garay, Şişli'deki özel bir hastanede geçirdiği cerrahi operasyondan birkaç saat sonra fenalaşarak yaşamını yitirdi.

İspanya'nın Madrid kentinde yaşayan Perla Virginia Baez Garay(42), estetik ameliyat olmak için İstanbul'a geldi. İddiaya göre, 2 çocuk annesi kadın 5 Ağustos Pazartesi günü bir estetik cerrah ile anlaşarak Şişli'deki özel bir hastanede çeşitli estetik operasyonlar geçirdi.

Garay, müşahede için tutulduğu özel hastanede ameliyattan birkaç saat sonra fenalaştı. Solunum sıkıntısı yaşayan kadın yoğun bakım ünitesine alındı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ikicocukannesi.jpg

OLAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İspanyol kadının ölümüne ilişkin olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Perla Virginia Baez Garay'ın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için yapılan otopsinin ardından ise cenazesi, İspanya'ya gönderilmek üzere ailesi ve konsolosluk yetkililerine teslim edildi.

screenshot-2.jpg

İspanya'nın Collado-Villalba, Madrid şehrinde yaşayan ve iki çocuk annesi olan Perla Virginia Baez Garay'ın, İstanbul'daki talihsiz olayın ardından arkasında gözyaşları içinde iki çocuk bıraktığı öğrenildi. Bu üzücü haber, hem ailesi hem de tüm sevdikleri için büyük bir acı yarattı. Perla Virginia Baez Garay'ın ani ölümü, estetik operasyonlar ve sağlık güvenliği konusundaki endişeleri yeniden gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN