İstanbul’a yeni deniz yolu ulaşım hattı

İstanbul’a yeni deniz yolu ulaşım hattı

İBB, deniz ulaşımını güçlendirerek şehrin ulaşım ağını genişletmeye devam ediyor. UKOME'nin son toplantısında alınan kararla, Tuzla, Pendik ve Büyükada arasında yeni bir deniz otobüsü hattı oluşturulması kararlaştırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), toplu taşımada deniz ulaşımını güçlendirmeye devam ediyor. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan kararla, Tuzla, Pendik ve Büyükada arasında yeni bir deniz otobüsü hattı oluşturulacak.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün başkanlığında gerçekleşen toplantıda, özellikle Bostancı, Maltepe ve Kartal iskelelerindeki yoğunluğun azaltılması ve deniz ulaşımının daha yaygın hale getirilmesi hedeflendi. Bu kapsamda gündeme gelen Tuzla-Pendik-Büyükada deniz yolu hattı teklifi, tüm katılımcıların oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni hat ile birlikte:

Tuzla, Pendik ve Büyükada sakinleri daha rahat ve hızlı bir ulaşım imkanına kavuşacak.

Bostancı, Maltepe ve Kartal iskelelerindeki yoğunluk azalacak.

İstanbul'un deniz ulaşımı ağı genişleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN