İstanbul'a müjde yüzde 50 indirim geldi! İstanbulkart kullananlar artık indirimli ödeyecek

İstanbul'a müjde yüzde 50 indirim geldi! İstanbulkart kullananlar artık indirimli ödeyecek

İstanbullulara yüzde 50 indirim müjdesi paylaşıldı. İstanbulkart sahipleri artık o ödemeleri indirimli bir şekilde yapacak. Milyonların gündemine oturan kampanya kısa süre önce başladı. İşte kampanya detayları...

İstanbulluları ilgilendiren gelişme paylaşıldı. O hizmet artık yüzde 50 indirimle uygulanacak. İstanbulkart sahipleri yeni kampanyayı duyunca mutluluktan havalara uçacak. İşte indirimli hizmet...

İSTANBULKART SAHİPLERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM

İstanbulkart sahiplerine yüzde 50 indirimli kampanya duyuruldu. Özel kampanyada 'İstanbul Sepeti' kapsamında o hizmet indirimli olarak uygulanacak. İSPARK P+D otoparklarına araç park etmek isteyenler, toplu taşımayı İstanbulkart ile kullanan vatandaşlar yüzde 50 indirimle araçlarını park edebilecek. Kampanyanın dahil olduğu otoparklar paylaşıldı. Peki, hangi otoparklarda indirim geçerli?

resized-2e26b-63b3951a1.jpg

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN GEREKLİ OLANLAR

Kampanyadan faydalanmak için bazı şartlar gerekiyor. İstanbulkart Mobil üzerinden 'Kişisel Bilgiler' bölümüne giriş yaparak, araç plakanızı eklemeniz gereklidir. Plaka bilgilerini ekledikten sonra onay vererek kampanyadan faydalanabiliriz. İndirimden faydalanmak için ayrıca İstanbulkart üzerinden ödeme yapmanız gerekiyor. Plaka sahibi ile İstanbulkart sahibi aynı kişi olmalı ve otopark ücretinin 24 saat içinde ödenmesi gerekiyor.

İNDİRİMİN GEÇERLİ OLDUĞU OTOPARKLAR

  • Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı (Fatih)
  • Feshane PD Açık Otoparkı (Eyüpsultan)
  • Merter Metro PD Açık Otoparkı (Güngören)
  • Büyükçekmece Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı
  • Çekmeköy Metro PD Zemin Altı Otoparkı
  • Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı (Kartal)
  • Kirazlı Metro Durağı PD Açık Otoparkı (Bağcılar)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN