İstanbul Tuzla, Pendik, Büyükada'ya müjde! Seferler başladı: Artık trafikle boğuşma derdi bitiyor

İstanbullulara müjdeli haber! Tuzla, Pendik, Büyükada hattı müjdesi verilmişti, seferler başladı! Pendik'ten Büyükada'ya vapur var mı? Tuzla, Pendik, Büyükada seferleri hangi saatlerde? Adalar'a gitmek isteyen trafik sıkıntısı çekmeden gidebilecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Şehir Hatları AŞ, deniz ulaşımını genişletme hedefi doğrultusunda, Tuzla ve Pendik’ten direkt Büyükada’ya seferleri başlattı.

DENİZ ULAŞIMINDA YENİ BİR DÖNEM

İBB iştiraki Şehir Hatları AŞ, toplu taşımanın deniz ulaşımdaki payını artırmak için yürüttüğü çalışmaların bir parçası olarak, Tuzla ve Pendik’ten direkt Büyükada’ya giden hattı hizmete açtı. Yeni hatta, her gün iki sefer düzenlenerek, yolculara doğrudan Adalar’a ulaşım imkanı sunuluyor.

YENİ HAT, TOPLAM HAT SAYISINI 32’YE YÜKSELTTİ

UKOME kararıyla açılan Tuzla-Pendik-Büyükada Hattı, Şehir Hatları’nın son beş yılda açtığı hat sayısını 11’e, toplam hat sayısını ise 32’ye çıkardı.

Bu yeni hatla birlikte, Anadolu Yakası’nda yaşayanlar Maltepe veya Bostancı’ya gitmek zorunda kalmadan, direkt Tuzla veya Pendik üzerinden Büyükada’ya ulaşabilecek.

SEFER SAATLERİ VE DETAYLAR

Tuzla-Pendik-Büyükada hattında düzenlenen seferler, hafta içi ve hafta sonu farklı saatlerde gerçekleşiyor. Seferlerin yaklaşık 100 dakika sürdüğü belirtilirken, yolcu motorları İDO İskelesi’nden kalkıyor ve Büyükada’da Şehir Hatları İskelesi’ne ulaşıyor.

Tuzla-Pendik-Büyükada Hattı Sefer Saatleri:

Tuzla KalkışPendik KalkışBüyükada Varış
08:40*09:35*10:20*
10:35**11:30**12:15**
Büyükada KalkışPendik VarışTuzla Varış
18:1018:5519:50

* Pazar ve resmi tatil günleri yapılmaz.

** Pazar ve resmi tatil günleri yapılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN