İşçi servisinde can pazarı: Çok sayıda yaralı var

İşçi servisinde can pazarı: Çok sayıda yaralı var

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, işçi servisi minibüsü kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı ve devrildi. Kazada sürücü ile birlikte toplam 13 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında İnegöl’ün Hamzabey Mahallesi’ndeki Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde üzerinde gerçekleşti. Fabrikadan işçileri evlerine götüren sürücü Mevlüt K. yönetimindeki minibüs, virajda kontrolünü kaybetti.

Çarpmanın etkisiyle minibüs devrildi ve karşı şeride geçti.

yeni-proje-6.jpg

Olay yerine çok sayıda 112 acil servis, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçta sıkışan yaralıları kurtararak, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi ve iki özel hastaneye kaldırdı.

yeni-proje-5.jpg

Yaralanan işçiler arasında Fadime S. (18), Nagihan D. (45), Zübeyde E. (38), Fatma M. (26), Merve İ. (18), Behiye E. (20), İpek Ö. (19), Nesrin S. (43), Pelin D. (18), Mehmet A. (48), Elanur Y. (18) ve Nazan T. (44) yer alıyor.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yaralıların durumlarının ise stabil olduğu bildirildi. Kazanın nedenleri hakkında incelemeler devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN