İETT'den kadınlar için yeni uygulama! İstedikleri yerde inebilecekler

İETT'den kadınlar için yeni uygulama! İstedikleri yerde inebilecekler

İstanbul'da İETT otobüsleri, saat 22.00'den itibaren kadın yolcuları güzergah üzerindeki istedikleri durakta indirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden İETT, kadın yolcular için yeni bir uygulama başlattı. Uygulama, 22.00’den itibaren geçerli olacak ve kadınların İETT otobüslerinde güzergah üzerinde istedikleri durakta inebilmesine olanak tanıyacak.

Bu yenilik, 2016 yılında uygulamaya konmuş ancak bir süre sonra sona ermişti. İzmir Büyükşehir Belediyesi de bir süre önce kadınların gece istedikleri yerde inebilmesi imkanını getirmişti.

İETT’DEN AÇIKLAMA: UYGULAMA HER NOKTADA GEÇERLİ

İETT tarafından yapılan açıklamada, "Kadın yolcularımız, tüm İETT araçlarında saat 22.00’dan sonra güzergah üzerinde istedikleri yerde inebiliyorlar. İstanbul’un her noktasında araçlarımızla gece saatlerinde güvenli ve konforlu bir ulaşım ile yanınızda olmaya devam edeceğiz" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN