İBB yeni tramvay hattını duyurdu! 18 ay sonra hizmete giriyor: İşte 3 ilçeyi birbirine bağlayan yeni hat

İBB yeni tramvay hattını duyurdu! 18 ay sonra hizmete giriyor: İşte 3 ilçeyi birbirine bağlayan yeni hat

İstanbul'da saatler süren yolculuk, bu projeyle kısalacak. İBB yeni tramvay hattını kısa süre önce duyurdu. Yeni hat 18 ay sonra hizmete açılacak. Projeye göre, yeni hat 3 ilçeyi birbirine bağlayacak. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da yaşanan trafik sorununa çözüm yeni tramvay hattından geldi. Yüksek nüfusun yer aldığı İstanbul'da, 18 ay sonra hizmete girecek hattın detayları paylaşıldı. Bu hat 3 ilçeyi birbirine bağlayacak. İşte İstanbulluyu sevindiren tramvay hattı...

PROJE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yeni tramvay hattını duyurdu. Devasa hat 3 ilçeyi birbirine bağlarken, 18 ay sonra hizmete açılacağı paylaşıldı. Projeye dair detaylar, Büyükşehir Çalışıyor sayfasında yayınlandı. İBB Meclisi'nde onaylanan tramvay hattı fizibilite ve projelendirme çalışmaları tamamlandı.

gpz38eeayaaboe2.png

33 İSTASYON BULUNUYOR

Üsküdar - Maltepe - Kadıköy ilçelerini birbirine bağlayacak yeni tramvay hattı duyuruldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş müjdeyi verdi. Toplam uzunluğu 21 kilometre olan bu hattın çalışmaları tamamlandı.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yoğun trafiğe neden olan Üsküdar, Maltepe ve Kadıköy ilçelerini kapsayan yeni tramvay hattı için çalışmalar başladı. AnadoluTram projesinde 33 istasyon bulunuyor. Üç ilçeyi hafif raylı sistemle bağlayan yeni proje 18 ay sonra hizmete sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN