İBB yaptı; İtalyanlar, Ruslar, Almanlar bayıldı! Binlerce noktaya kuruldu: Herkes sınırsız ve ücretsiz kullanıyor

İBB yaptı; İtalyanlar, Ruslar, Almanlar bayıldı! Binlerce noktaya kuruldu: Herkes sınırsız ve ücretsiz kullanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptı; İtalyanlar, Ruslar, Almanlar bayıldı! Binlerce noktaya kuruldu, herkes sınırsız ve ücretsiz bir şekilde kullanıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ücretsiz Wi-Fi hizmeti, yalnızca İstanbulluların değil, yabancı turistlerin de büyük beğenisini topladı. İtalyan, Rus ve Alman ziyaretçiler başta olmak üzere, kente gelen turistler, bu kesintisiz ve kotasız internet hizmetine adeta hayran kaldı.

İBB Wİ-Fİ, TURİSTLERİN GÖZDESİ OLDU

İBB Wİ-Fİ'de sınırsız internet devri – HABERETKİN

İstanbul’un dört bir yanında bulunan 11.944 erişim noktasıyla sunulan İBB Wi-Fi hizmeti, turistler tarafından hızla keşfedildi ve yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz ve güvenilir olması sayesinde, şehirdeki her noktadan internete kolayca bağlanmak isteyen kullanıcılar için vazgeçilmez bir seçenek haline geldi.

SINIRSIZ İNTERNET DENEYİMİ

Turistler, İBB Wi-Fi sayesinde şehirde dolaşırken internet kotası endişesi yaşamadan her an çevrimiçi kalabiliyor. Bu hizmet, hızlı bağlantı hızı ve güvenilirliğiyle özellikle turistlerin beğenisini kazandı. İstanbul’u gezerken harita, sosyal medya ve diğer uygulamalara rahatça erişim sağlayan turistler, bu hizmetten oldukça memnun.

İstanbul’da İBB Wi-Fi’ye bağlanmak isteyenler, en yakın erişim noktasını bulmak için İBB’nin mobil uygulaması veya web sitesini kullanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN