İBB müjdeyi verdi! İstanbulkart’a para yükleme derdi yok: 24 saat boyunca ücretsiz

İBB müjdeyi verdi! İstanbulkart’a para yükleme derdi yok: 24 saat boyunca ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da yaşayan vatandaşlarına güzel haberi verdi. O tarihte toplu taşıma araçları herkes için ücretsiz olacak. Para yükleme derdi yok, 24 saat boyunca ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos'ta İstanbul'daki toplu taşıma araçları, 24 saat boyunca ücretsiz hizmet verecek.

TÜM TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ

İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil olan otobüs, metrobüs, tramvay, metro ve vapur gibi toplu ulaşım araçlarının 30 Ağustos'ta ücretsiz olarak kullanılabileceği belirtildi. Bu uygulama, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri için geçerli olacak.

İstanbulluların resmi tatiller ve milli dini bayramlarda toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanabilmesi için İBB Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda, bu uygulama 2019 yılından itibaren sürdürülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN