Hileli ürün tespit edilmişti! Ankara'nın meşhur köftecisi isim değiştirmiş: Bir de helal sertifikası verilmiş

Hileli ürün tespit edilmişti! Ankara'nın meşhur köftecisi isim değiştirmiş: Bir de helal sertifikası verilmiş

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı tağşişli ürünler listesinde o firmanın da adı vardı! Hileli ürün tespit edilmişti. Ankaralılara kötü haber! Ankara'nın meşhur köftecisi isim değiştirmiş! Önünde kuyruk oluyordu...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan tağşişli ürünler listesi, Türkiye genelinde şok etkisi yarattı. Listenin en dikkat çekici ayrıntısı ise, Başkent Ankara’da uzun yıllardır hizmet veren ve müşterilerinin sırada beklediği ünlü bir köftecide tek tırnaklı et yani at veya eşek eti bulunması oldu.

ANKARA'NIN MEŞHUR KÖFTECİSİNDE SKANDAL

resim-2024-10-04-175004745.jpg

Bakanlık tarafından yapılan denetimlerde, Altındağ’da bulunan ünlü köftecinin pişmemiş köfte ürünlerinden alınan numunelerde tek tırnaklı et tespit edildi. "Bizim Köfte" adıyla bilinen köftecinin aslında listedeki "Sizin Köfteci Restoran Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi" olduğu ortaya çıktı. Firmanın isim değişikliği nedeniyle listede bu unvanla yer aldığı anlaşıldı. Skandal, sosyal medyada hızla yayıldı ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

FİRMA İDDİALARI REDDETTİ

Sosyal medyada gelen tepkiler üzerine "Bizim Köfte" isimli firma, resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaları reddetti. Yapılan açıklamada, "Hakkımızda çıkarılmış olan tüm iddialar asılsızdır. Aldığımız tüm ürünler Helal Sertifikası bulunmaktadır. Hakkımızda asılsız haber yapanlar için gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır. Aldığımız ürünlerin sertifikalarını ve faturalarını şeffaf şekilde size sunmak için tüm belgelerimizi paylaşım için hazırlıyoruz." ifadelerine yer verildi.

resim-2024-10-04-175110842.png

RESMİ BELGE PAYLAŞILDI

Açıklamanın ardından Gıda Ajansı isimli X hesabı, ismin firmanın unvan değişikliğine gittiğine dair resmi belgeyi paylaştı. Konu ile ilgili sosyal medyada verilen tepkiler çığ gibi büyüyor.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN