Hatay'da otomobil devrilen kamyonun altında ezildi

Hatay'da korkunç bir kaza meydana geldi. Seyir halindeki bir otomobilin üzerine hafriyat kamyonu devrildi. İlk belirlemelere göre, kazada otomobildeki 2 kişi ve kamyon sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Antakya'da seyir halindeki bir otomobilin üzerine hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Kazanın Narlıca mevkiinde meydana geldiği öğrenildi.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu, kontrolünü kaybederek seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan 2 kişi ve kamyon sürücüsü yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulans ekiplerince ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri ise kazaya karışan araçlarda sıkışan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı.

Kazanın nedeni tam olarak bilinmezken, polis ekipleri olayda inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN