Hatay’da korkutan anlar! İnşaat alanında tozu dumana kattı: 2 dakika boyunca devam etti

Hatay'da inşaat alanında yaşanan korkunç anlar bölgedekilere zor anlar yaşattı. 2 dakika boyunca sürdü. Bölgede bulunan vatandaşlar korku dolu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. O anlar kameralara böyle yansıdı...

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, inşaat çalışmalarının sürdüğü bir alanda meydana gelen hortum paniğe neden oldu. Kısa süreli çıkan hortum, çevreye zarar vermeden ve herhangi bir yaralanma yaşanmadan etkisini kaybetti.

HORTUM İNŞAAT ALANINDA TOZU DUMANA KATTI

Kırıkhan ilçesindeki bir inşaat sahasında ortaya çıkan hortum, çevredekilerin dikkatini çekti. Yaklaşık 2 dakika boyunca etkili olan hortum, toz ve toprağı havaya kaldırarak kısa süreliğine çalışmaları durdurdu. Hortumun ani çıkışı, inşaat sahasında çalışan işçiler ve çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle karşılandı. Ancak, kısa süre sonra etkisini yitiren hortumun herhangi bir olumsuzluk yaratmadı.

Hortumun çıkış anı ve oluşturduğu manzara, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN