İstanbul'da Haliç Köprüsü trafiği

İstanbul'da Haliç Köprüsü trafiği

İstanbul'daki Haliç Köprüsü'nde yapılan asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar, Zeytinburnu trafiğini de etkiledi. Köprüdeki asfalt yenileme işleri planlanan takvime göre 6 Temmuz sabahına kadar devam edecek.

İstanbul'un önemli ulaşım ağlarından biri olan Haliç Köprüsü üzerinde başlatılan asfalt yenileme çalışmaları, bölgede trafik yoğunluğuna neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, D-100 Karayolu'nun Haliç Köprüsü kesiminde asfaltın yenilenmesi için şerit kapatılmıştı.

Haliç Köprüsü’ndeçalışma trafiği: Kuyruğun sonu Zeytinburnu’na ulaştı - 4

Çalışmaların başlamasıyla birlikte özellikle Ankara istikametinde trafik akışında aksamalar yaşandı. Zeytinburnu'ndan başlayıp köprü üzerinde etkisini gösteren trafik yoğunluğu, havadan çekilen görüntülerle de görülebildi. İstanbul'un merkezi bölgelerinden biri olan Haliç Köprüsü'nün asfalt yenileme çalışmaları, şehir trafiğinin önemli bir bölümünü etkiledi.

Haliç Köprüsü’nde çalışma trafiği: Kuyruğun sonu Zeytinburnu’na ulaştı - 3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN