Haftanın ilk iş gününde bu yollar kilit

Haftanın ilk iş gününde bu yollar kilit

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde, sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Okul mesaisinin başlaması ve işe gidenler, hem Anadolu hem de Avrupa yakasında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında trafiğin tıkanmasına neden oldu.

Anadolu Yakası’nda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönündeki TEM Otoyolu Kavacık bağlantısında yoğunluk dikkat çekerken, D-100 Bostancı Köprüsü, Kartal ve Kadıköy yönü ile Ümraniye’den Ataşehir’e giden araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

Özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde her iki yakaya geçişlerde sürücüler zor anlar yaşıyor. Avrupa Yakası’nda ise, TEM Otoyolu Mahmutbey Gişeler mevkisinde trafik akıcı, ancak Bağcılar ile Esenler arasında araç yoğunluğu nedeniyle aksamalar yaşanıyor. D-100 kara yolunda Beylikdüzü ile Küçükçekmece arasında ve TEM Otoyolu Ankara istikametinde Ispartakule’den Mahmutbey’e kadar yoğun trafik gözlemleniyor.

TRAFİK YOĞUNLUK HARİTASI İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah saatlerinde trafik yoğunluğu kent genelinde yüzde 65, Anadolu Yakası’nda ise yüzde 74’e kadar ulaştı. İlerleyen dakikalarda trafik yoğunluğunun azalması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN