Giresun Belediyesi’nden cadde ve sokak temizliği

Giresun Belediyesi’nden cadde ve sokak temizliği

Giresun Belediyesi, cadde ve sokaklarda yıkama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehirdeki genel temizliğin yanı sıra çöp konteynerlerini özenle temizliyor.

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri her geçen gün kent genelinde temizlik standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını belirterek, "Giresun’un daha temiz ve sağlıklı bir kent olması için Temizlik İşleri Müdürlüğümüz aralıksız çalışıyor. Cadde ve sokaklarımızı düzenli olarak yıkayarak, çöp konteynerlerinin de temizliğini sağlıyoruz. Hemşehrilerimizden de bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Birlikte el ele vererek, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirebiliriz.’’ ifadelerini kullandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirli bir program dahilinde şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarına devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN