Giden geri dönüyor! 3 ilçede denize girişler yasaklandı: O tarihe kadar devam edecek

Giden geri dönüyor! 3 ilçede denize girişler yasaklandı: O tarihe kadar devam edecek

Hava sıcaklıklarının düşmesi üzerine meteorolojiden o ilimize uyarı geldi. 3 ilçede denize girişler yasaklandı! Hava şartları deniz keyfini engelliyor, giden geri dönüyor! O tarihe kadar devam edecek...

Denize gidenler geri dönecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından sağanak yağışlar etkisini göstermeye başladı.

SAKARYA'DA DENİZE GİRİŞ YASAK MI?

Sakarya'nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle denize girmek bir gün süreyle yasaklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrasında bölgede yer yer sağanak yağışlar etkili olmaya başladı.

Denize girişlere sağanak engeli

Karasu ve Kaynarca ilçelerinde olumsuz hava koşulları, dalga ve rip akıntısı nedeniyle denize girmek, kaymakamlıkların aldığı karar doğrultusunda bir gün süreyle yasaklandı. Bu yasak, vatandaşların güvenliği açısından önem arz ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN