Galata ve Atatürk Köprülerinde bakım çalışması: Geçici olarak kapatıldı

Galata ve Atatürk Köprülerinde bakım çalışması: Geçici olarak kapatıldı

İstanbul'da Galata ve Atatürk (Unkapanı) köprüleri, gece saatlerinde yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

İstanbul’da Galata ve Atatürk (Unkapanı) köprüleri, gece saatlerinde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Yönetim Merkezi (UYM), gün içerisinde sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda her iki köprüde de bakım çalışmalarının yapılacağını belirtti.

Bu kapsamda, Galata Köprüsü gece saat 01.30 ile 04.30 arasında kapatılırken, Atatürk Köprüsü ise saat 02.30'dan 03.30'a kadar ulaşıma kapalı kaldı. Çalışmalar sırasında ekipler, köprü girişlerine bariyerler yerleştirerek köprüleri hem araç hem de yayaların kullanımına kapattı.

Çalışmaların ardından her iki köprü yaya ve araç trafiğine açılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN