Evde düdüklü faciası yaşandı! Bomba gibi patladı: Mutfak yerle bir oldu

Hakkari’de yaşayan bir aile yemek pişirirken düdüklü faciası yaşandı. Düdüklüyü açmak isterken bomba gibi patlayan düdüklü mutfağı yerle bir etti! Bir kişi yaralandı, kanlar duvarlara sıçradı...

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Esenyurt Mahallesi’nde, saat 10.00 sularında yaşanan olayda, düdüklü tencerenin patlaması sonucu bir kişi yaralandı. Evinde yemek yaparken talihsiz kazaya maruz kalan dört çocuk annesi Bahar Öner, hastaneye kaldırıldı.

CİDDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Elde edilen bilgilere göre Bahar Öner, çocukları için yemek hazırlarken ocaktaki düdüklü tencereyi açmak istedi. Bu esnada tencere büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sonucu mutfakta ciddi hasar meydana gelirken, Bahar Öner'in elleri ve yüzü yaralandı. Olayın ardından hızlı bir şekilde çağrılan sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Öner'i Yüksekova Devlet Hastanesine sevk etti.

"RESMEN BOMBA GİBİ PATLADI"

Patlamanın ardından Bahar Öner'in kızı Hicran Ferda Öner, yaşananları anlatırken şu ifadeleri kullandı: “Annem yemek yapıyordu. Düdüklü tencereyi açmaya çalışmış ve o sırada düdüklü tencere bomba gibi patladı. Patlama sonucu annem ellerinden ve yüzünden yaralandı. Gördüğünüz gibi kanlar her yerde, duvara kadar sıçramış durumda. Mutfağımız tamamen kullanılamaz hale geldi. İnanın şu an çok mağdur bir haldeyiz. Resmen bomba gibi patladı ve tüm mahalle sakinleri sesten dolayı buraya geldi. Bizler de uyuyorduk ve patlama sesinden sonra korkuyla uyandık. Çok mağduruz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN