“Eskişehir’e çok yakıştınız”

“Eskişehir’e çok yakıştınız”

Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Yekta Güngör Özden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında yerel yönetim, hukukun üstünlüğü ve anayasal değerler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin halk odaklı projeleri ve kente sunduğu hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özden, “Bir meslektaşımın belediye başkanı olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Ayşe Ünlüce, belediye başkanlığı koltuğuna çok yakışıyor. Eskişehir’in ilk kadın belediye başkanı olarak görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Ayşe Ünlüce, de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Özden'in hukuk dünyasındaki engin tecrübesi ve Anayasa Mahkemesi'ndeki hizmetleri, hepimiz için değerli bir miras niteliğindedir.” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret son buldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN