Esenyurt'ta uyuşturucu satıcılarına operasyon: 3 şüpheli yakalandı

Esenyurt'ta uyuşturucu satıcılarına operasyon: 3 şüpheli yakalandı

Esenyurt'ta yapılan operasyonla, uyuşturucu madde satışı yapan 3 kişi gözaltına alındı.

Esenyurt'ta düzenlenen uygulamada, uyuşturucu madde satışı yapan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. "Torbacı" olarak bilinen bu kişilere yönelik operasyon, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliğine bağlı ekiplerce, sokaklarda uyuşturucu madde satan şüphelilere yönelik uygulama yapıldı.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Uygulamada, 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde 1.70 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 cep telefonu ile 42 bin 723 liraya da el konuldu.

Şüphelilerden D.T. "uyuşturucu madde satmak" suçundan adliyeye sevk edilirken, M.A. hakkında "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapıldı, yaşı küçük olan M.K. ise ailesine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN