Esenyurt’ta 29 Ekim coşkusu sürüyor

Esenyurt’ta 29 Ekim coşkusu sürüyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Esenyurt’ta çelenk sunma töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu törende, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları saygı ve minnetle anıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıl dönümünde Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan törende, sırasıyla Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Garnizon Komutanlığı adına Hava Ögretmen Albay Hakan Kardaş Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu. Törene, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler, muhtarlar, meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra yediden yetmişe çok sayıda vatandaş katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN