Ekip biçmek için köye gitmeye gerek yok! İBB destekledi, çiftçi yaptı: İlk hasatlar başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çiftçilere destek vermeye devam ediyor. Çiftçilik yapmak için köye gidemeyen ve şehir şartlarında bu işi yapmak isteyenlere yeni destek müjdesi geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren çiftçilere yönelik destek çalışmalarına devam ediyor. İstanbul'da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen bu proje kapsamında çiftçilere çeşitli avantajlar sağlanıyor. İşte İBB’den çiftçiye verilen destek…

yeni-proje-18.jpg

ÜCRETSİZ FİDE DAĞITIMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İBB TV sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla çiftçiye verdikleri destekten söz etti. Büyükçekmece’de İBB’nin kurduğu yerlerde ücretsiz fide dağıtımı yapılıyor. Hal böyle olunca çiftçinin fideye ulaşımı daha kolay hale geliyor.

Domates, salatalık, karpuz gibi birbirinden çeşitli fidelerin verildiği merkez, ekonomik anlamda çiftçilere yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN