Edirne'deki tartışma yaratan Atatürk rölyefi kaldırıldı

Edirne'deki tartışma yaratan Atatürk rölyefi kaldırıldı

Edirne’nin Havsa ilçesinde, önceki dönem AK Partili Belediye Başkanı Aydın Balkan tarafından yaptırılan ve büyük tartışmalara yol açan Atatürk rölyefi kaldırılarak yerine yeni bir Atatürk Anıtı yerleştirildi.

Edirne’nin Havsa ilçesinde, önceki dönem AK Partili Belediye Başkanı Aydın Balkan tarafından yaptırılan ve Atatürk’e benzemediği gerekçesiyle büyük tepkilere neden tartışmalara neden olan rölyef yerine, yeni bir Atatürk Anıtı yerleştirildi.

CHP’li Havsa Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Aygün tarafından hediye edilen Atatürk Anıtı’nı ilçenin girişine yerleştirdi.

h4fd4hfd4h.jpg

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, eski rölyefin Atatürk’e benzemediği gerekçesiyle büyük tepkilere neden olduğunu belirterek, seçim çalışmalarında verdikleri sözü tutmanın ve ilçeye yeni bir Atatürk Anıtı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN