Diyarbakır'da yol verme kavgasında tabanca, bıçak ve yumruklar konuştu

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda yaşanan yol verme tartışması, silahların çekildiği, bıçakların kullanıldığı ve yumrukların konuştuğu bir kavgaya dönüştü. 7 kişinin yaralandığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu Tepeşehir Kavşağı'nda öğle saatlerinde iddiaya göre; Şanlıurfa'dan gelen şehirler arası otobüsün şoförü ile 21 AFH 041 plakalı otomobilin sürücüsü arasında yaşanan 'yol verme' tartışması kısa sürede büyüdü.

1-001.jpg

Görgü tanıklarının ifadesine göre, tartışma sırasında her iki sürücünün de tarafları olaya dahil oldu. Kısa sürede kontrolden çıkan tartışma, tabanca, bıçak ve yumrukların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü.

2-001.jpg

SİLAHLAR ÇEKİLDİ, BIÇAKLAR KULLANILDI

Olayda 2 kişi tabancayla, 2 kişi bıçakla, 3 kişi ise aldığı darbelerle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

3.jpg

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan kavga anları, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

9416308.jpg

Görüntülerde, tarafların birbirine saldırdığı ve silah seslerinin duyulduğu anlar yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN