Diyarbakır'da hastane acilinde miras kavgası: Sopalarla saldırdılar!

Diyarbakır'da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde, miras nedeniyle husumetli iki aile arasında dehşet verici bir olay yaşandı. Aileler, sopalarla birbirlerine saldırarak hastanede adeta savaş alanına çevirdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde, aralarında miras nedeniyle husumet bulunan iki aile arasında dehşet verici bir kavga yaşandı. Kavgada sopalar, tekmeler ve yumruklar havada uçuştu. Olay cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil polikliniğinde meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında gün içinde miras nedeniyle kavga çıktı. Taraflardan başına aldığı sopa darbesiyle yaralanan 1 kişi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Husumetlilerinin hastanede olduğunu öğrenen diğer aile, akşam saatlerinde hastaneye geldi. İki aile arasında yine tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek sopalı, tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Cep telefonu kamerasına da yansıyan kavgayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN