Diyarbakır’da feci kaza: 4 araç ve 1 motosiklet çarpıştı

Diyarbakır’da feci kaza: 4 araç ve 1 motosiklet çarpıştı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araç ile 1 motosiklet çarpıştı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi ağır yaralandı.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araç ve 1 motosiklet çarpıştı. Kaza, Hani ilçesi Merkez Mahallesi Dicle karayolunda meydana geldi.

Lastiği patlayan ve park halindeki saman yüklü traktörü fark etmeyen 22 yaşındaki Muhammed Çalı yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün manevra yapması sonucu karşı yönden gelen tırla kafa kafaya çarptı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu sırada arkadan gelen bir otomobil de traktöre çarptı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü ile araçtaki Muhammed Oruç ve Bünyamin Ergin hayatını kaybederken, diğer araçlardaki 2 kişi de yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi için Hani Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Traktör sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN