Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Atatürk’ün sadece bir lider değil düşünce ve irade insanı olduğunu vurguladı

Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Atatürk’ün sadece bir lider değil düşünce ve irade insanı olduğunu vurguladı

Mersin’de kurulu bulunan Derya Grup, Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlarıyla Ankara’daki Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

1979 yılından bu yana inşaat, otomotiv, sigorta, elektronik, tekstil, güvenlik sistemleri, gıda sektöründe Mersin merkezli, Adana, Malatya, Tarsus, Anamur ve İstanbul’da hizmetlerini sürdüren Derya Grup, Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgâhında saygıyla andı. Derya Grup ailesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 101. yılı kapsamında Aziz Atatürk’e duyduğu minnet ve bağlılıkla Anıtkabir'de tören düzenledi.


“ATATÜRK, YOL GÖSTERİCİDİR”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlılığını bir kez daha vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Derya Grup ailesi adına Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.
Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kış, duygularını şu sözlerle yazıya döktü:
‘’Türkiye Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Atatürk; Bugün Derya Grup Ailesi olarak, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan Anıtkabir’de huzurunuzdayız. Siz, sadece bir lider değil, aynı zamanda bir düşünce ve irade insanısınız. Türk milletinin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için verdiğiniz çabalarla, bizlere daima yol gösteriyorsunuz. Eğitime, bilime ve sanata verdiğiniz önem, geleceğimizin teminatı olmaya devam ediyor. Bizler, sizin idealleriniz doğrultusunda çalışarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.
Derya Grup ailesi olarak bizlere bıraktığınız mirasın değerini bileceğimize, ilke ve inkılaplarınız rehberliğinde çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN