Denizi olmayan Ankara'da vapur keyfi! Havayı güzel bulan oraya akın ediyor: Manzarası mest etti

Ankaralılar denizi olmayan şehirde vapur keyfi yapıyor! Güzel havaların ilk adresi! Havayı güzel bulan oraya akın ediyor. Vapur turları büyük beğeni topluyor. Manzarası gideni mest ediyor...

Ankara'nın denizden uzak coğrafyasına rağmen, Mogan Gölü’ndeki vapur turları büyük ilgi görüyor. Şehirdeki sıcak hava ve güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, hafta sonları ve tatil günlerinde gölde yapılan vapur turlarına akın ediyor. Göl kenarındaki bu benzersiz deneyim, başkentin sakinlerine deniz havasını ve doğal güzellikleri bir arada sunuyor.

GÖLBAŞI İLÇESİNİN YILDIZI

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan Mogan Gölü, set gölü olarak biliniyor ve çevresi özel koruma altında. Göl, Barselona Sözleşmesi çerçevesinde Türkiye’de ilan edilen 15 özel koruma bölgesinden biri olan "Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi" içinde yer alıyor.

Vapur turları, gölün etrafındaki muhteşem manzarayı keşfetmek isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Vatandaşlar, gölde yapılan bu turlarda hem doğanın keyfini çıkarıyor hem de şehir hayatının stresinden uzaklaşma fırsatı buluyor.

Gölde sadece vapur turları değil, aynı zamanda kano etkinlikleri de düzenleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN